Verdeler Reynaers Aluminium

Baanbrekende samenwerking

Vanaf de opstart in 1996 focust Ralco NV zich op de productie en plaatsing van aluminium schrijnwerk. Als partner en verdeler van Reynaers Aluminium werken we uitsluitend met profielen en systemen van dit merk. Ralco installeert niet alleen, maar produceert schrijnwerk met de kwalitatieve producten van Reynaers Aluminium. Deze grote, Europese speler is een krak in het ontwikkelen van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen.

Expertise troef

Oprichter Rik Vehent is al heel zijn professionele leven actief in de bouwsector. De start van Ralco was de logische, volgende stap na de expertise en ervaring die hij opdeed in zowel nieuwbouw als renovatie. Vandaag heeft Ralco 5 zeer ervaren en geschoolde werknemers in dienst die soepel en efficiënt inspelen op uw specifieke vragen.

Uitvoerder én adviseur

Naast de realisaties in particuliere bouw, hebben we ook ervaring met de professionele bouwsector. Dat verklaart waarschijnlijk de no-nonsense aanpak van de projecten die u ons toevertrouwt. Wij voeren niet blindelings uit, maar staan u bij met deskundig advies dat rekening houdt met de integratie van uw ramen en deuren in het gebouw.

Meer weten?

U leest het: Ralco is meer dan partner en verdeler van Reynaers Aluminium. Wij zijn experts als het aankomt op aluminium ramen & deuren, schuifdeuren en gevelsystemen. Dankzij onze 20 jaar ervaring en expertise kunnen we elk project op maat realiseren. Contacteer ons gerust als u meer wilt weten over ons bedrijf of maak direct een afspraak.